Video's van onze piercingshows

Piercing -en corsetshow op de International Brussels tattoo
convention 2016 IBTC
De international Brussels tattoo conventie is één van de betere tattoo conventies van Europa. Met de top aan tattoo artiesten, topshows en vele bezoekers, is het elke keer weer een eer om het publiek te mogen vermaken met wat piercingkunsten. In deze video van Humo een kleine indruk van ons werk.
Piercing -en vuurshow op de Frankfurt tattoo conventie 2015
De Frankfurt tattoo conventie is één van de allergrootste tattoo conventies van Europa.  Met de meer dan 600 artiesten en duizenden bezoekers, een hele drukke conventie.
Toen wij gevraagd werden om een show te doen, moesten wij dus niet lang nadenken! Best spannend om voor zo een groot publiek je show op te voeren, maar je voelt wel dat je leeft. Wij hebben 6 shows gedaan op de conventie en het resultaat kan je hier zien! Met dank aan de modellen Sarah, Femke Fatale en Yasmine Yazid.
Piercing -en corsetshow op de International Brussels tattoo
convention 2014 IBTC

De international Brussels tattoo conventie is één van de betere tattoo conventies van Europa. Met de top aan tattoo artiesten, topshows en vele bezoekers, is het elke keer weer een eer om het publiek te mogen vermaken met wat piercingkunsten. In deze video een kleine indruk van ons werk.
Met dank aan de modellen Sarah Miauw en fRL. Miauw, aan Herr Marvado voor de video en de Evil Goat riders voor de passende muziek.
Show voor Je zal het maar zijn op BNN
in 2013 vroeg BNN ons om een show met Femke Fatale, het Belgische tattoo model te doen op locatie, bij de Hall of Fame in Tilburg. Daarna zijn we met zen allen naar de International tattoo conventie Brussels gegaan om de rest van de show op te nemen. Sophie Hilbrand en haar crew waren super relax en wij zijn blij met het resultaat. Met dank aan Robin Looy en Femke Fatale!
Promo video 2013
Om onze show aan te prijzen aan grote conventies, hebben wij deze promo video laten maken.
Piercing -en verenshow op de Barcelona tattoo conventie 2013
Laat aangekomen in Barcelona na een lange rit, meteen klaar maken voor de eerste show in Spanje. Spannend maar erg gaaf! Na afloop direct op het nieuws in Barcelona was mischien nog wel spannender! Dat kan je wel zien aan Yasmine Yazid en aan mij. Erg goede conventie, hoge kwaliteit en super georganiseerd. Met dank aan de modellen Yasmine, Femke en Giny. Ook dank aan Robin Looy, fotograaf.
Piercing -en verenshow op de Barcelona tattoo conventie 2013
Deze video is van onze show zelf. Piercen op Marilyn Manson is toch wel heel lekker moet ik zeggen, weet niet of model Giny daar het zelde over dacht ...
Piercing en corsetshow op de Rotterdam tattoo conventie 2013
In Rotterdam hebben we niet echt een show gegeven, maar eerder een demonstratie corset piercings. Wel genoeg aandacht getrokken om het nieuws te halen!
Piercing -, corset -, en verenshow op de International tattoo
conventie Brussels 2012
Onze eerste echte show was direct op de grootte Brussels conventie. Een spannende eerste show, maar goed voorbereid op pad met de modellen. Na de eerste demonstratie en de lovende reacties, waren we helemaal enthousiast en hebben we aantal mooie creaties kunnen neerzetten! Echt een top conventie