Body art is een way of life...

Bart is de eigenaar en oprichter van Tribal Trading en is de piercing artiest van het stel. Naast de spectaculaire shows die Bart geeft op internationale conventies, is hij dagelijks in de weer met het zetten van piercings.

Het zetten van een piercing is voor velen een nieuwe en dus spannende ervaring, dus daarom is het goed om te weten dat Bart bekend staat om zijn zachte karakter en eindeloze geduld. Hij zal er voor zorgen dat je met een smile op je gezicht en een nieuwe piercing naar huis gaat.

Alle piercings worden door Bart apart behandeld en hij zorgt dat je ook precies weet hoe je jouw nieuwe piercing moet verzorgen. Heb je nog vragen neem dan contact met ons op, wij staan je graag te woord. In onze shop in Tilburg is het mogelijk om alle piercings te laten zetten. 


Neem contact op met Bart
Jade McKinon (36crazyfists, jack parow, ...) gets her ears stretcher
Altijd leuk om backstage bij één van je favoriete zuid Afrikaanse bands de oren van de drummer te gaan stretchen. Erg leuke mensen die Zuid Afrikanen.
Thanks Robin Looy voor de leuke avond en het grappige filmpje!

Maak direct een afspraak

Over Tribal Trading

Tribal Trading bv, een begrip in Tilburg en omstreken, is een piercing -en tattoostudio die sinds 1998 gevestigd is aan de Korvelseweg in Tilburg.

In de studio vind je het grootste assortiment piercingsieraden in de regio  en sinds medio 2005 is de studio uitgebreid met een tattooruimte. 

Breng dus zeker eens een bezoek aan onze studio in Tilburg, het zal je zeker bevallen!