Conventies waar wij aan het werk zijn, met de tattooartiesten of met 1 van onze shows

Ankie werkt op de Graphic tattoo convention in Luxemburg 2019

2 en 3maart is Ankie te vinden op de graphic tattoo convention in het Casino van Luxemburg. Deze conventie is niet de grootste, maar alleen gespecialiseerde artiesten!
Het is de tweede keer dat ze in Luxemburg gaat werken.
Kom zeker even kijken als je in de buurt bent!!

Graphic convention Luxemburg
Ladies tattoo convetnion Luxemburg 2018

6 en 7 oktober zijn Cliona en Ankie aanwezig op de Ladies tattoo conventie in Luxemburg. Cliona heeft hier vorig jaar een prijs gewonnen, wat zal het dit jaar worden? Breng een bezoekje aan deze conventie, waar de top van de vrouwelijke tattoo artiesten aan het werk zal zijn. Kwalitatief een zeer goede conventie.

Ladies tatoo convention Luxemburg Website
Frankfurt tattoo conventie 2017

Van 21 tot en met 23 april is het weer zover en reizen wij af naar Frankfurt, één van de allergrootste conventies van Europa. Met meer dan 650 artiesten en duizenden bezoekers altijd weer leuk om daar deel van uit te maken.

Op deze conventie geven wij met de circus of madness. 6 keer live on stage een een show met paaldansen,piercings, acts en veel vuur! Na het succes van vorig jaar zijn wij blij dat we deze nieuwe show kunnen opvoeren voor het grootste publiek van Europa. Heb je de kans, kom dan zeker even kijken.

Frankfurt Tattoo Convention Website
Needle art tattoo convention 2017

19, 20 en 21mei wordt de 18de editie van de Needle art tattoo convention in Breda gehouden. Na alle goede verhalen van andere artiesten en de uitnodiging om te komen, konden wij natuurlijk niet anders dan gaan.

Op deze conventie geven wij met de circus of madness een speterende show en de eerste keer in Nederland. 2 keer live on stage piercings, paaldansen, acts en vuur! Wat weer een heel avontuur wordt.
Heb je de kans, kom dan zeker even kijken.

Needle art conventon facebook
Ink Mania convention 2017

24 en 25 juni wordt de 1ste editie van Ink Mania in Hasselt, België gehouden. Deze conventie in nieuw, maar groots opgezet, met goede internationale artiesten, goede shows en een geweldige organisatie. Kom zeker een kijkje nemen naar onze show en de conventie, als je in de buurt bent.

Ink Mania tattoo convention
 
Monster Ink Fest 2017

In oktober begeven wij ons weer naar Venray, om deel te nemen aan de beste Nederlandse conventie van het moment.  Cliona Reck zal er tattoo zetten en wij zullen de piercings verzorgen op de conventie. Tevens laten we een paar modellen met corset piercings rondlopen. Heb je hierin interesse, dan kan je altijd contact met ons opnemen.Monster ink Fest presenteert zoals elk jaar de beste, meest getalenteerde tattoo artiesten, zogevuldig uitgekozen door de organisatie. Alle stijlen en vormen zijn aanwezig op deze conventie.

Monster Ink Fest 2017